Покрет обнове Краљевине Србије постао је парламентарна странка у још једној локалној самоуправи.

Одборник у Скупштини општине Петровац на Млави Небојша Ранковић приступио је нашем покрету и убудуће ће радити на спровођењу циљева ПОКС у својој општини.

– Ранковић је истакнути монархиста, који баштини вредности које промовишемо и свим срцем је за обнову Краљевине Србије. Уједно, он је изабран за повереника наше странке у Петровцу на Млави. Заједно са својим сарадницима, који су такође приступили ПОКС-у, радиће на реализацији програма Покрета обнове Краљевине Србије. Поносни смо што нам се свакодневно прикључују поштени и вредни људи, интелектуалци, из свих крајева Србије – истакао је председник ПОКС-а и народни посланик Жика Гојковић.

Покрет обнове Краљевине Србије своје представнике има у републичкој, покрајинској и у скупштинама градова и општина широм целе Србије. Претходно, Покрету обнове Краљевине Србије приступио је део Општинског одбора Нове Србије из Ивањице, са три одборника у општинском парламенту.

Осим што нам приступају одборници из локалних скупштина, можемо да истакнемо и све боље резултате које наши кандидати бележе на локалним изборима. Најсвежији пример су избори за месне заједнице у Зајечару, на којима је ПОКС изашао самостално у Месној заједници „Шљивар“ и, као најмлађа странка у Србији, освојио скоро половину места у савету месне заједнице.