Велики број Новосађана, али и људи из целе Војводине, овог викенда је потписом пружио подршку политичкој идеји Покрета обнове Краљевине Србије.

Разговарали смо са суграђанима у оквиру промотивно-едукативног наступа наших активиста на штандовима у Футогу, Руменки, Лединцима, Ченеју, Степановићеву, Бегечу и на новосадској Најлон пијаци.

Активисти ПОКС-а одговарали су на питања посетилаца, прикупљали потписе подршке, делили грађанима информативни билтен од раних јутарњих часова, а својеврсна награда за уложен труд као и потврда исправног политичког деловања наше странке огледа се у значајном броју нових чланова који су  нам се баш током ове акције придружили.

Значајно је поменути да се позиву активиста одазвао велики број младих, а можда и најпријатнији утисак оставио је један старији господин који нас је, током потписивања писма подршке, подсетио на једну стару српску изреку: „Без Краља не ваља“! Иначе, резултати током ове једнодневне кампање активиста ПОКС-а само су један од показатеља растуће популарности идеје о обнови Краљевине Србије за коју се залажемо.

Подсетимо, према досадашњим истраживањима јавног мњења у Србији, готово 30 одсто грађана сматра да је потребна промена државног уређења из Републике у Парламентарну Монархију.

Сутра новосадски активисти ПОКС настављају акцију на Футошкој пијаци и код маркета „Универекспорт“ на Футошком путу.

Посетите наше штандове!