Бројни чланови, активисти и симпатизери Покрета обновe Краљевине Србије прикључили cу се данас великој акцији добровољног давања крви која је организована у просторијама Црвеног крста у Крушевцу, на иницијативу председнице Форума жена Градског одбора ПОКС у Крушевцу, Снежане Усевић.

– Мотивисани хуманошћу и пружањем помоћи онима чији су животи угрожени, акцији добровољног давања крви прикључили су се поред старијих суграђана и бројни младићи и девојке из Крушевца, Ниша и околних места, а имајући у виду досадашњи одзив, можемо са сигурношћу истаћи да овај гест неће остати незапажен и изразити уверење да ће се међу даваоцима крви наћи и други, хумани људи, без обзира на страначка убеђења – истакла је Усевић, са напоменом да је ово већ друга акција добровољног давања крви 2018. године и да се нада да ће сличних акција бити и у будућности.

Добровољним давањем драгоцене „течности која живот значи“ и личним примером чланови ПОКС-а су наставили позитиван тренд неговањa принципа хуманости и племенитости, који се налазе чврсто усађени у темеље идеје самог покрета и вредности за које се залаже.