Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позива полицију и српско правосуђе да по хитном поступку ухапсе и осуде старлету Зорану Ђокић, некадашњу учеснице ријалити програма ”Парови”, која је пред камерама заставом Србије обрисала задњицу.

– Застава Краљевине Србије била је једина застава на целом свету коју за време Првог светског рата непријатељ није успео да зароби и оскрнави. За њу је погинуло више од милион Срба, а хиљаде су радије дале главу него дозволиле да падне непријатељу у руке. Данас заставом Републике Србије свака проститутка може некажњено да обрише задњицу и то пред милионима гледалаца. То је најјаснија и врло сликовита разлика између краљевине и републике. Овакве ствари ће се дешавати док држава не реагује на прави начин и не почне да примењује закон – изјавио је потпредседник Покрета обнове Краљевине Србије, Војислав Михаиловић.

ПОКС је пре неколико дана поднео и кривичну пријаву против старлете Александре Суботић, зато што је обнажена газила заставу Србије и тиме вређала све наше грађане и починила кривично дело кажњиво законом. Очекујемо брзу реакцију надлежних органа и адекватно санкционисање овог срамног чина, како се ништа слично у будућности не би дешавало.