Општински одбори Покрета обнове Краљевине Србије у Александровцу и Шиду данас су одржали изборне скупштине и изабрали прве председнике ПОКС у тим градовима.

У згради скупштине општине Александовац 34 делегата, колико је имало права гласа на одржаној изборној скупштина ОО ПОКС Александовац, једногласно је за председника изабрало Славољуба Живадиновића, професора физичког васпитања. У Алесандровцу, једном од потенцијално важнијих стратешких градова за нашу странку, изборној скупштини су присуствовали и Мирко Чикириз, заменик председника ПОКС, Марко Петрашиновић, члан председништва ПОКС, Љубомир Станишић, заменик председника Извршног одбора ПОКС, Малиша Рајић и Новак Масимовић, чланови Извршног одбора ПОКС, као и Зоран Радојевић, председник ГО Крушевац.

На Изборној скупштини Покрета обнове Краљевине Србије у Шиду, 43 делегата одлучило је да се Ратко Јањић именује за председника Општинског одбора Шид. Скупштини је присуствовао и пратио регуларност избора, Миливоје Тодоровић, обласни координатор и члан Извршног одбора ПОКС.