Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позива све странке и организације у Србији којима је циљ обнова краљевине да се уједине и раде заједно.

– Позивам све странке да се удружују око програмских циљева, а не око тога да ли су за или против Вучића, јер то нису природни савези и осуђени су на пропаст. Наш програм је јасан, обнова Краљевине Србије и позивам све странке које се за то залажу да направимо савез у борби за наше идеале. Колико је наша политичка сцена загађена искључиво борбом за голу власт, а не за идеале, пример су непринципијелни савези екстремне левице и деснице. У истом строју марширају лидери комуниста испод заставе са петокраком и лидери Двери са четничким заставама. За ПОКС је то неприхватљиво. Ми испод заставе са петокраком никада нећемо бити, нити са онима што певају партизанске песме по кафанама – изјавио је председник ПОКС, Жика Гојковић.

ПОКС предлаже да буде домаћин првог састанка свих монархиста и широм отвара врата свима који желе заједно са нама да се боре за идеју обнове Краљевине Србије.