Делегација ПОКС данас је била у Ужицу, Пожеги и Краљеву.

У Ужицу су одбор посетили заменик председника ПОКС, Мирко Чикириз, Председник Извшног одбора ПОКС, мр Ненад Томасевић, заменик председника ИО ПОКС, Љубомир Станишић и окружни координатор, Бранком Вукајловић, где су заједно са члановима странке учествовали у раду на штанду и разговарали са грађанима о програму и плановима странке за побољшање услова живота у том граду, али и у целој Србији. Након те успешне акције информисања Ужичана, ови функционери странке су одржали састанак са повереником ПОКС за Ужице, Борком Павићем и чланством у новоотвореним просторијама, у вези ширења странке. Договорено је да се изборна скупштина ПОКС Ужице одржи у мају.

Са окружним координатором Вукајловићем одржан је разговор на тему ефикаснијег рада у његовом округу. Са повереником ПОКС Пожега, Милићем Смиљанићем и окружним координатором за Моравички округ, Синишом Нешовановићем, делагација ИО ПОКС је договорила стратегију развоја странке у овом округу.

У Краљеву, Томашевић и Станишић су присуствовали изборном дану тог одбора странке, где је једногласно изгласан Драгослав Сталетић, професор историје, за првог председника ГО ПОКС Краљево.