На изборној скупштини ПОКС Барајево, поздравним писмом, оснивање овог 128. одбора покрета, подржао је Његово Краљевско Височанство Принц Владимир Карађорђевић, унук Краља Александра I Карађорђевића и праунук Краља Петра I  Ослободиоца.

Преносимо текст писма у целости:

Драга браћо и сестре,

Велика ми је част да овим мојим писмом поздравим и дам пуну подршку оснивању још једног одбора Покрета обнове Краљевине Србије на територији наше престонице.

Од суштинске је важности за опстанак српског националног идентитета и државе, стварање повољне климе и плодног тла за обнову монархије. Монархија представља једини логичан и историјски потврђен облик државног уређења за српски народ. Ово такође представља и целоупан систем вредности који почива на традицији, Светосављу и косовском завету. Стога је важно да све монархистичке групе и покрети у нашој вољеној отаџбини делују заједничким напором и у истом смеру како би се монархија на првом месту остварила одоздо као систем вредности и опажања нашег народа. А када ово буде постигнуто, сама уставна промена која ће нам вратити краљевину ће бити логичан след догађаја.

Поштована господо, драга браћо и сестре, од срца Вам желим срећу, мудрост и снагу у Вашем будућем деловању а на добробит свих нас.

Христос посреди нас.

ЊКВ Принц Владимир Карађорђевић.

Изборној скупштини су присуствовали потпредседник ПОКС Војислав Михаиловић, интернационални секратар Драган Миливојевић, портпарол Милош Парандиловић, регионални координатор за Београд Божидар Павловић и обласни координатои Снежана Глигоријевић и Игор Ћалић. За председника општинског одбора једногласно је изабран Зоран Пршић, предузетник.

– Наш покрет је све јачи у Београду. Очигледно је да Београђани желе да њихов град буде права престоница, по угледу на друге краљевине, као што су Мадрид, Копенхаген, Брисел, Лондон, Токио … Наш програм о равномерном развоју свих делова Београда наишао је на велику подршку становника Барајева и других приградских насеља, јер ови људи неће више да буду грађани другог реда у односу на становнике у централним деловима града – изјавио је новоизабрани председник одбора, Зоран Пршић.