Једногласном одлуком нова председница Српске Краљевске омладине (СКО) је Андријана Чикириз, студент права из Београда.Ово је одлучено данас у Новом Саду на скупштини омладине ПОКС за именовање новог руководства.

– Наш циљ је да будемо покретач целе странке, са очекивањем да ћемо својим примером мотивисати све чланове и симпатизере да се заједно боримо за успостављање уставне парламентарне краљевине, по узору на најбогатије, најуређеније и најстабилније земље Европе. Само тај уређен систем би задржао младе да се после образовања, едукација и усавршавања у иностранству врате и своје знање употребе за развој своје отаџбине. – изјавила је Андријана Чикириз, новоизабрани председник СКО ПОКС.

За потпредседнике СКО ПОКС, омладинци су изабрали Саву Рајчића, дипломирани економиста из Крагујевца за регион Западна Србија и Шумадија и Милана Михајловића, апсолвента заштите животне средине из Сомбора за регион Војводина. Председник Извршног одбора СКО ПОКС је Вук Пиљић, дипломирани специјалиста индустријског менаџмента из Новог Сада. За секретара омладине изабрана је Јелена Самарџија, правник из Новог Сада, а чланови Председништва СКО су још Немања Томашевић, студент мастера права из Бечеја, Милош Раковић, студент инжењерских наука из Крагујевца и Марка Исаковића, пољопривредног техничара из Шапца.

На изборној скупштини СКО били су присутни и доц. др Горан Иванчевић, генерални секретар ПОКС, Бранка Бежанов, шеф Службе за информисање ПОКС и Владимир Ђорђевић, координатор ПОКС за сарадњу са националним, монархистичким и четничким удружењима у матици и дијаспори.