Чланови ПОКС данас су уредили запуштено дечије игралиште у Партизанској улици у Каћу и терен за мале спортове и дечији забавни парк у Ченеју.
Покошена је трава, покупљено је грање и лишће, као и несавесно бачен отпад, поправљене су љуљашке и клацкалице, офаране клупе за седење и риквизити за игру.

– Ово је једно од омиљених места где смо се ми као мали играли и где наша деца радо проводе слободно време, зато смо одлучили да сами уредимо тај простор да би се малишани безбедно забављали и дружили. У наредном периоду ћемо заједно са суграђанима радо организовати овакве и сличне акције, на задовољство свих Каћана, али и грађана свих других делова града – рекао је Зован Вуков, председник Месног одбора Каћ, који је данас заједно са двадесетак чланова ПОКС учествовао у овој акцији.

Активисти ПОКС Месног одбора Руменка кажу да су се определили за уређивање спортских терена и дечијих игралишта, јер посебну пажњу посвећују најмлађим суграђанима. Акцију су подржали грађани Ченеја, а малишани овог насеља су од ПОКСа на дар добили лопте за фудбал и кошарку.