Све више грађана, нарочито на југу Србије придружује се ПОКС у борби за обнову Краљевине. Кроз акције промоцијe странке на штандовима бележи се све веће интересовање грађана у Пироту, Нишу, Бољевцу…

У великој акцији промоције странке на укупно 12 штандова у Пироту, којом је током викенда координирао заменик председника Извршног одбора ПОКС, Љубомир Станишић странци је приступио велики број симпатизера ПОКС, те је планирано да се изборна скупштина за основање одбора у овом граду одржи крајем октобра. Ову веома успешну акцију су спровели мобилни тимови Извршног одбора из Књажевца, Новог Сада, Крушевца, Ниша и Пирота.
Кроз промоције на штанду које свакодневно спроводи нишки промо-тим ПОКС учлањено је доста нових активиста, па ће се ускоро стећи услови да се и у Нишу организује изборна скупштина за прво руководство тог градског одбора.
Такође, у Бољевцу и у општини Блаце, где је чланство све бројније, почетком новембра ће бити огранизоване изборне скуштине ПОКС.

Станишић је са регионалним координаторима Извршног одбора договорио даљу стратегију и динамику испуњења Акционог плана за наредни период, а све у правцу припреме и јачања странке за предстојеће изборе.