Градска изборна комисија у Крагујевцу прогласила је изборну листу „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ – КРАГУЈЕВАЦ МОЈ ГЛАВНИ ГРАД“, Коалиције „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“, коју чине Покрет обнове Краљевине Србије, Монархистички фронт ЊКВ Владимира Карађорђевића и Српски монархистички покрет.

– ПОКС Крагујевац је добио снажну подршку Kрагујевчана и у рекордном року скупио потписе за подршку нашој листи одборничких кандидата. Такво поверење нећемо изневерити јер ће одборничка група ПОКС у Скупштини града Крагујевца испунити дата обећања. Водићемо позитивну кампању са основним циљем да запослимо што више Kрагујевчана, да град, приград и села добију боље садржаје и лепши изглед и да се у коректној кампањи наметнемо квалитетом добрих пројеката од којих ће сваки Kрагујевчанин имати добитак. Крагујевац је био наша престоница, време је да постане наш главни град – поручио је заменик председника ПОКС Мирко Чикириз.

Претходно, током викенда, изборна листа Коалиције „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ предата је и у Бечеју, а очекујемо да ће ускоро бити предате листе и у другим градовима и општинама широм Србије.