Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“, коју чине Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Владимира Карађорђевића и Српски монархистички покрет најоштрије протестује што оверивачи потписа за кандидатуру посланика републичке, покрајинске и локалних листа, у појединим градовима неће да прихвате позив за оверу потписа за ову коалицију или заказују тек за 10 дана.

– Опструкција оверивача неће спречити нашу коалицију да преда изборне листе на свим нивоима. У многим градовима још нисмо добили овериваче, а тамо где јесмо, буде један присутан, па грађани чекају сатима у редовима да би дали потпис подршке за Краљевину Србију. Поред свих тешкоћа, то нас неће спречити да остваримо добар резултат и започнемо обнову краљевине – поручио је председник ПОКС и лидер коалиције „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“, Жика Гојковић.

Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ изаћи ће самостално на републичке и покрајинске изборе и 132 општине и града и грађани наше земље коначно ће имати прилику да гласају за системске промене у држави, а не персоналне и козметичке.