Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“, коју чини Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста, позива све наше грађане православне вероисповести да се данас помоле за Србију, у нади да се епидемија што пре заврши и живoт врати у нормалу, али и да ове године васкрсне краљевина, а наша држава врати свој углед, достојанство и јединство.

– Желимо срећан и благословен Васкрс свим Србима где год живе и осталим православцима. Нема бољег и лепшег повода, од најрадоснијег хришћанског празника, да позовемо све наше грађане на јединство и саборност, која је Србији потребнија него икада. Данас се молимо и за васкрсење Краљевине Србије, која ће вратити углед, достојанство, јединство и стабилност наше отаџбине. Не смемо ни заборавити наше див-јунаке са Кошара који су баш на Ускрс имали једну од најтежих битака и положили своје животе за одбрану нашег народа, земље и светиња – истакао је лидер Коалиције „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ и председник ПОКС, Жика Гојковић.

„ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ честита свим православним верницима Вакрс, са жељом да га проведу уз своје породице, у миру, радости, љубави и благостању.