Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, коју чини Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста позива све наше грађане да, када год је то могуће, купују искључиво производе домаћих произвођача и на тај начин помогну што бржи опоравак привреде у временима кризе.

Купујмо домаће и помозимо опоравак српске привреде

– Српском сељаку и српским предузећима, данас је, више него икада, потребна подршка. Неопходан нам је економски патриотизам. Куповином производа из Србије јачамо нашу пољопривреду, јачамо мала и средња предузећа, која трпе највећи удар економске кризе у време пандемије и после ње. Уколико се сви наши грађани окрену потрошњи домаћих производа, биће то озбиљна подршка привреди, много значајнија од економског програма државе намењеног њеном опоравку – поручио је лидер Коалиције „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ и председник ПОКС, Жика Гојковић.

„ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ позива и државне органе, да уз економске мере подршке привреди покрену и широку кампању куповине домаћих производа, како би се и на тај начин утицало на јединство и саборност грађана која је неопходна да се преброди велика криза која је већ почела у свету.