Коалиција “ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ”, коју чине Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и
Српски покрет монархиста најоштрије протестује због организоване акције интернет ботова Српске напредне странке који масовно пријављују, са лажним оптужбама, наше странице на друштвеној мрежи Фејсбук, с циљем да их блокирају.

СНС ботови нападају Фејсбук странице ПОКС

– Најоштрије протестујемо због масовних активности СНС ботова, који у паничном страху што монархистима скаче рејтинг пред изборе пријављују наше странице и покушавају да их блокирају. Преко својих лажних налога, којих има на десетине хиљада, СНС је успела да блокира званичну Фејсбук страницу ПОКС Сремска Митровица, а исто се догодило и са Фејсбук страницама ПОКС Крагујевац и ПОКС Темерин. Очигледно је да ботови владајуће странке лажно пријављују једну по једну нашу страницу како би што више смањили њихов утицај. То им неће поћи за руком и неће нас поколебати у промоцији обнове Краљевине Србије за коју ће грађани коначно имати прилике да гласају на предстојећим изборима – поручио је портпарол Коалиције “ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ” Милош Парандиловић.

Организоване акције СНС ботова бацају сенку на целокупну регуларност предстојећих избора у Србији и апелујемо на надлежне органе да спрече такве активности и омогуће поштен и регуларан изборни процес.