Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ коју чине Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста, сматра непримереним оптужбе лидера радикала да СНС жели ПОКС да уведе у Скупштину Србије.

 

Шешељ нас напада јер су за ПОКС гласали и разочарани радикали

Да је то истина Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ не би била, доказано, најслабије присутна у медијима током целе кампање, за разлику од господина Шешеља, који је предњачио у гостовањима на режимским медијима.

Такође, Републичка изборна комисија (РИК) не би одбацила свих 84 приговора коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ.

Уместо што напада ПОКС, боље да поднесе оставку на место председника СРС, због ко зна ког већ, изборног неуспеха и пружи тој странци могућност да преживи.

Нама јe разумљив бес лидера радикала јер су многи његови његови разочарани симпатизери гласали за нашу коалицију, сећајући се времена са почетка деловања те странке, када се чврсто залагала за монархију.

ПОКС позива СРС да се врати својим изворним принципима, монархистичкој идеји, ако жели да опстане на политичкој сцени, јер је потпуно нелогично да „четнички војвода“ буде противник краља и отаџбине.