Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) ће предложити закон у Скупштини Србије, обавезне годишње провере психо-физичких способности највиших државних функционера, председника, премијера и председника скупштине.

„Након изјаве председника да ће до 2027. године над Београдом летети такси аутомобили, први у Европи и свету, дошли смо на идеју да предложимо овај закон као обавезу да се сви највиши државни функционери подвргну редовном годишњем прегледу психофизичких способности. Тај закон не би се односио само на садашње функционере, него и на све будуће као предуслов за њихов избор“ – изјавио је потпредседним ПОКС и народни посланик, Владимир Ђорђевић

„Најава летећих аутомобила у Београду, узнемирила је  јавност и отворила дискусију да би то могло решити и проблем паркирања у главном граду, нарочито на објектима где су равни кровови. То би значило да би метро који функционише у Београду већ годинама, јер је исто овако председник обећао његов завршетак и отварање за 2022. годину требало затворити, јер са летећим аутомобилима нема више потребе за његовим радом. Од председникових обећања, измишљотина и празних прича које се брзо забораве, свима је јасно да је једино могуће да аутомобили лете у ваздух због све веће стопе криминала у нашој престоници“ – додао је Ђорђевић.