Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) честита на храбрости и доследности директорки београдског Завода за заштиту споменика културе проф. др Дубравки Ђукановић која је под ултиматумом губитка посла који јој је испоставио лажни доктор економских наука Синиша Мали, одбила да скине заштиту са зграде Генералштаба и околних споменика културе.

„У овако тамним временима сваки чин храбрости у одбрани закона и нематеријалних вредности је светлосни запис који остаје за вечност и даје наду свима у мраку диктатуре“ – изјавио је председник ПОКС и народни посланик Војислав Михаиловић.

„Честитам на храбрости и сваком од потписника Апела који су јуче конзерватори Републичког завода за заштиту споменика културе упутили свим државним органима да се појас уз улицу Кнеза Милоша који је био први војни и административни центар од Турака ослобођене Србије не претвори у ланац салона за масажу, коцкарница и продавница брендиране робе. Такав сценарио могао је смислити само неко ко патолошки мрзи Србију и Србе“ – истакао је Михаиловић.