Данас је формиран иницијативни Покрета обнове Краљевине Србије за Крушевац, а за повереника тог одбора је изабран Зоран Радојевић.

У Иницијативни одбор изабрано је још седам чланова. Изузетно нас радује да су оснивању одбора у Крушевцу присуствовали и људи који до сада нису били политички ангажовани, али су у Покрету обнове Краљевине Србије препознали нову политичку снагу која ће допринети препороду наше земље.

У занимљивом и конструктивном разговору усаглашен је начин даљег деловања одбора ПОКС у Крушевцу. Договорено је да се што пре у свих 70 месних заједница у овом граду именују повереници. Данашњем састанку присуствовало је и неколико бивших чланова Српског покрета обнове, који су изразили жељу да постану чланови Покрета обнове Краљевине Србије.

Захаљујемо се Удружењу Српско-Македонског пријатељства и удружењу „Краљевина Србија“ на изнајмљеном пословном простору.

Седници оснивања иницијалног одбора Покрета обнове Краљевине Србије у Крушевцу, присуствовали су и највиши функционери и оснивачи странке Жика Гојковић, Мирко Чикириз, Саша Ивковић, Зоран Миленковић, Марко Петрашиновић, Милош Парандиловић и Предраг Пантић.