Покрет обнове Краљевине Србије захтева од полиције и надлежних државних органа да хитно реагују и пронађу хулигане који су током ноћи разбили стакло на просторијама ПОКС на Булевару деспота Стефана у Београду.

– Напад на просторије ПОКС је напад на демократију и идеју обнове краљевине Србије, али и чин који показује страх политичких противника због нашег јачања и чињенице да нам се све више људи придружује. Стакло ће бити замењено, али ће остати још једна флека на образима оних који су навикли да насиљем и тортуром долазе до политичких поена и циљева. Поручујемо да је време комунистичког једноумља прошло и да смо све ближе да наша отаџбина врати своје крсно име – Краљевина Србија, од чега никада нећемо одустати, изјавио је народни посланик и председник ПОКС Жика Гојковић.

ПОКС подсећа да ово није први пут да буде мета напада и да је уочи Прве монархистичке и антифашистичке шетње 12. маја у Београду добио чак и терористичке претње. Овај случај као и претходни напади пријављен је полицији.