Због све већег инересовања грађана Београда за подршку и учлањење у Покрет обнове Краљевине Србије, делегација Извршног одбора ПОКС је данас организовала промоцију странке у Земуну, након чега је одржан и састанак са циљем доношења стратешког програма рада у овом делу престонице, и целом Београдском региону.
Председник и заменик председника Извршног одбора ПОКС, мр Ненад Томашевић и Љубомир Станишић, у обиласку Београдског региона, били су и у Земуну заједно са регионалним координатором за Београд Божидаром Павловићем, координаторима Игором Чалићем и Снежаном Глигоријевић и повереником за Земун Предрагом Милошевћем, где су на штанду поред страначког промо-материјала, први пут дељени и нови флајери „СТОП ИЗВРШИТЕЉИМА“. Позитивна реакција и велико интересовање Земунаца, још један је од показатеља да наша странка има решења за актуелне проблеме и да је спремна да свим грађанима Србије обезбеди бољи, квалитетнији и безбеднији живот.
Делегација ИО ПОКС и координатори за Београд данас су дефинисали даљи ток акција у престоници, ради оснаживања чланства странке и скорог организовања изборних скупштина у више повереништава. Томашевић је присутнима изнео план кампање за предстојеће изборе и задатке за наредни период, а најавио је и одржавање седнице Извршног одбора за почетак септембра на којој ће присутним члановима бити презентован детаљан акциони план рада за период септембар-децембар 2019. године, са конкретним задацима и инструкцијама за сваки одбор и повереништво, а све у склопу синхронизоване кампање за предстојеће изборе.
Једно од најважнијих стратешких потеза који је данас договорен је и разговор Томашевића и Зорана Зарића, заменика председника Групе грађана Покрет за развој Батајнице о конкретном укључењу ове групе у изборној кампањи ПОКС-а од септембра.