Главни одбор Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС) донео је одлуку да на свим нивоима иде на изборе са Новим ДСС у оквиру Српске коалиције НАДА као што је чинио и на прошлим изборима и да је то једина коалиција која је опстала у формату у ком је и направљена пре три године.

Најважнији орган ПОКС је потврдио одлуку два лидера коалиције, Војислава Михаиловића и др Милоша да је услов за проширење Српске коалиције НАДА, да се странке чланице сложе да је смена актуелне власти на свим нивоима приоритет да би се зауставило економско, територијално, духовно и свеопште пропадање наше државе и народа.

„Народ је сит лажи, манипулације, лоповлука, продаје државних добара и издаје националних интереса и врло јасно и недвосмислено од нас тражи промене. Ко саучествије у продужењу агоније за државу и народ у коју је довела ова власт, биће црним словима обележен у историји заувек“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

„У Београду смо спремни са остатком опозиције да испунимо народну вољу, а на републичком нивоу да учествујемо у техничкој Влади ороченој на кратак период, али добољан да се почне са демонтажом поретка зла СНС, ослобађањем медија из канџи власти, као и државних институција, да би се на будућим фер и демократским изборима, грађани слободно изјаснили који програм подржавају и којим путем желе да иде Србија“ – додао је Михаиловић.