Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) оцењује скандалозним став СНС да је легитимно премлаћивање функционера Странке слободе и правде који су делили флајере са својим политичким ставовима Новосађанима.

Сама чињеница да се брутално премлаћивање политичких неистомишљеника десило недалеко од полицијске станице, говори нам да је напад иницирала и организовала СНС са својим батинашима из криминогених структура и да су нападачи знали да имају заштиту власти и полиције.

Ако батине у сред бела дана могу да добију посланици и функционери опозиционих странака само зато што деле летке који нису по вољи власти, шта грађани могу да очекују који не подржавају СНС и то јавно исказују?

О каквом слободним изборима ми разговарамо када се дешавају овакве ствари на улицама Новог Сада, да се туку представници опозиције на штандовима?

Српска напредна странка је за својих 12 година владавине претворила Нови Сад у оазу за криминалце, који имају заштиту државе и овде воде главну реч. Њима се све толерише јер су упрегнути у набавку и куповину тзв.капиларних гласова без којих је СНС свестан да не може имати довољан број одборника за већину у будућем сазиву Скупштине града Новог Сада.