Архива

31 јан
0

Потпишите листу ПОКС за Београд

Сви грађани који желе да својим потписом подрже кандидате са листе ПОКС за изборе за Скупштину Београда, могу то да учине и током ове недеље.

Опширније
30 јан
0

Дражу одликовали Хари Труман и Шарл де Гол

Покрет обнове Краљевине Србије најоштрије осуђује најновију изјаву министарке спољних послова Хрватске, Марије Пејчиновић Бурић.

Опширније
29 јан
0

Недељник: Монархија као изборна егзотика

У најновијем броју, „Недељник“ је урадио велику причу под насловом „Монархија као изборна егзотика“.

Опширније
29 јан
0

ПОКС Митровица: Планови и нови чланови

На састанку градског одбора ПОКС Сремска Митровица у недељу, 28.01.2018. године, додељене су чланске карте и договорене активности чланова за наредни период.

Опширније
29 јан
0

Вратићемо самопоштовање грађанима Србије!

Предраг Марковић, носилац листе Покрета обнове Краљевине Србије на изборима за Скупштину Београда, изјавио је да се грађанима након седмодеценијске паузе, пружа могућност да врате достојанство Србији.

Опширније
27 јан
0

Обнављамо и завршавамо започето

Председник Покрета обнове Краљевине Србије, Жика Гојковић, свим ђацима, родитељима и наставницима честита школску славу, Светог Саву.

Опширније
26 јан
0

Порука званичној Хрватској: Пустите жртве да почивају у миру

Покрет обнове Краљевине Србије осуђује изјаву хрватског Министарства спољних послова да „Србија манипулише и пласира лажне податке“ на изложби о Јасеновцу у Њујорку.

Опширније
26 јан
0

Марковић: У Београду враћамо Србији самопоштовање!

На предстојећим изборима у Београду, грађани Србије ће, после 73 године, коначно имати прилику да гласају за листу која у себи садржи назив Краљевина Србија.

Опширније
25 јан
0

Потпишите за листу ПОКС и у Барајеву!

Сви заинтересовани грађани који желе да својим потписом подрже кандидате са листе Покрета обнове Краљевине Србије за београдске изборе, могу то да учине сутра, 26. јануара, у Барајеву, улица Светосавска бр0ј 16 (канцеларија јавног бележника Вере Проле Калаба) од 9 ...

Опширније
25 јан
0

Милутин Мркоњић да се врати у основну школу!

Покрет обнове Краљевине Србије позива почасног председника СПС, Милутина Мркоњића, да се врати у основну школу и проучи историју српског народа, бар онај део који комунистичка идеологија којој се клања није искривила и сакрила.

Опширније
123