Председник странке

Жика Гојковић

 

Заменик председника
Мирко Чикириз

Рођен је 1963. године у Гучи. Завршио правни факултет у Крагујевцу, где је радио и у удруженој адвокатској канцеларији. Био је руководилац Правне службе и правни заступник компаније „Таково осигурање“ Крагујевац. Политиком се бави од почетка деведесетих. Тренутно је државни секретар у Министарству правде. Говори енглески и руски језик. Ожењен, отац две кћерке и сина.

Потпредседник
мр Владимир Јелић

Рођен 1977. године у Новом Саду. Дипломирани инжењер информатике. Магистрирао на Пољопривредном факултету у Новом Саду, тренутно завршава докторске студије. Члан Градског већа Града Новог Сада задужен за образовање и председник Координационог тела за борбу против насиља у основним и средњим школама Скупштине Града Новог Сада. Говори енглески језик. Ожењен, супруга Бојана, син Лазар и кћерка Милица.

Потпредседник
Војислав Михаиловић

Рођен је у Београду, 1951. године, где је завршио Правни факултет. Радио је као адвокат, а потом је почео да се бави приватним послом. Политиком се бави од 1993. године. Био је републички посланик, потпредседник Скупштине Србије у више мандата, као и градоначелник Београда. Унук је генерала Драгољуба Драже Михаиловића, команданта Српске краљевске војске у отаџбини и вође четничког покрета за време Другог светског рата. Ожењен је и отац је две ћерке.

Потпредседник
Драган Нинковић

Рођен 1975. године у Шапцу. Дипломирани инжењер саобраћаја. Радио као директор ЈКП „Паркинг – Шабац“ и ЈКП „Стари Град“ Шабац. Говори енглески језик. Ожењен, отац двоје деце.

Председник Извршног одбора
мр Ненад Томашевић

Рођен 1971. године у Осијеку. Магистар економских наука, тренутно у фази израде докторске дисертације. Током каријере, између осталог, обављао послове члана општинског већа и менаџера Општине Бечеј, заменика председника Скупштине општине Бечеј, тренутно председник СО Бечеј. Говори енглески, руски и немачки језик. Ожењен је Сузаном и има троје деце: Милоша, Немању и Вукашина.

Генерални секретар
доц. др Горан Иванчевић

Рођен је 1970. године. Доктор је политичких наука, објавио је више научних радова из политичких области. Тренутно је запослен као заменик покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу. Од 2017. године такође је и Доцент на Факултету за европске правно-политичке студије, Нови Сад. Говори руски језик. Ожењен је, отац троје деце.

Директор странке
Славица Шкрбић

Рођена је 1980. године у Ваљеву. Дипломирала је на Правном факултету у Новом Саду. Запослена на месту директора Геронтолошког центра Нови Сад. Говори енглески језик. Мајка двоје деце.

Шеф Службе за информисање
Бранка Бежанов

Рођена у Новом Саду 1975. године. Диплому, мастер економиста, стекла је на Универзитету „Едуконс“ у Новом Саду. Успешно је окончала едукације пословног и дипломатског протокола, као и напредни и интернационални пословни и дипломатски протокол. Шефица одборничке групе Покрета обнове Краљевине Србије и заменица председника Скупштине Града Новог Сада. Говори енглески језик.

Портпарол
Милош Парандиловић

Рођен у Прибоју 1989. године. Основну и средњу школу завршио је у родном Прибоју, а диплому, Специјалиста струковни инжењер грађевинарства, стекао је на Високој пословно-техничкој школи у Ужицу. Обављао функцију одборника у скупштини општине Прибој у периоду 2013-2014 године. Повереник ПОКС-а за општину Врачар. Живи и ради у Београду. Говори енглески језик.

Повереник за Београд
Владимир Ђорђевић

Рођен у Београду 1973. године. Филмски продуцент, носилац највишег признања Америчке Куће Славних и амбасадор борилачких вештина. Власник продукцијске куће и центра за борење у Америци. Радио на више од 20 филмских, серијских и документарних остварења. Дугогодишњи председник Српске Народне Одбране у Чикагу, потпредседник црквене парохије у Мајамију и председник Српске Националне Лиге Америке. Са Јеленом има сина Лазара и ћерку Ану.

Члан Председништва
Бранко Вукајловић

Рођен 1965. године у Ариљу. До 2012. године био приватни предузетник. Учесник на свим вишепартијским изборима, од 1992. године. Одборник Скупштине општине Ариље у пет мандата (од 2000. до данас). Заменик председник Скупштине општине Ариље у два мандата (од 2004. до 2012. године). Тренутно обавља функцију заменика председника Општине Ариље у другом мандату. Ожењен, отац двоје деце.

Члан Председништва
Марко Петрашиновић

Рођен у Дубљу 1961. године. Основну школу завршио у Дубљу, а средњу угоститељску у Врњачкој Бањи. Политиком се активно бави од 1991. године. Тренутно је члан Општинског Већа Општине Трстеник и председник Општинског одбора Покрета Обнове Краљевине Србије Трстеник. Бави се приватним предузетништвом, ожењен је и отац два сина.

Члан Председништва
Душан Радосављевић

Рођен је 1959. у Шапцу. Потиче из свештеничке породице у којој је васпитаван у националном и монархистичком духу. Завршио Студије за физичку културу и потом радио у настави, у неколико школа. Од 2004. до 2008. године председник Скупштине Општине Шабац. Тренутно са супругом Горданом и децом Јеленом и Срећком живи у Мачванском Прњавору.

Члан Председништва
Драгослав Влатковић

Рођен 1964. године у Удбини-Хрватска.Основну и средњу школу завршио у Ријеци-Краљеву и Крагујевцу. По професији економски техничар. Након првих вишестраначких избора у Србији и демонстрација 9. марта 1991.године, због својих политичких ставова напустио земљу. Ожењен, супруга Кристина и син Максим. Говори немачки језик, служи се и са енглеским.

Члан Председништва
др Саша Стевановић

Рођен 1971. године. Доктор економских наука. Помоћник покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Између осталог, радио као директор ПД „Одржавање и услуге“ Нови Сад, ЈКП „Тржница“ Нови Сад, Факултету за менаџмент у Новом Саду, у ДП „Нови Сад – Гас“. Говори енглески и руски језик. Ожењен, отац два детета.

Члан Председништва
Рацо Секулић

Рођен је 1966. године у Ивањици. Завршио је средњу машинску школу у Ужицу. Предузетник и власник СЗТР „Energy System“. У политичком раду присутан је од 1992. године у општини Ивањица. Од 2004. године је одборник у СО Ивањица. Од 2012 до 2014. године обављао је функцију заменика председника општине Ивањица. У браку је 27 година са супругом Вером и отац је троје успешне деце Марине, Николе и Анице.

Интернационални секретар
Драган Миливојевић

Новинар, помоћник генералног директора „Nova communications“, шеф дописништва и уредник листа „Дан“. Дипломирао је на Факултету политичких наука Универзитета у Београду, мастер диплому стекао на Факултету организационих наука. Дугогодишњи спољнополитички, па унутрашњополитички коментатор. Једа од пионира када је реч о интервјуима с припадницима династије Карађорђевић. Један од аутора књиге „Досије Војводина“. Део круга интелектуалаца оснивача Напредног клуба.